Ergonomische Kantoorinrichting

Gepubliceerd mrt. 10, 23
8 min read

Kantoorinrichting Kopen

Luxe stoelen hebben dus vele overeenkomsten met ergonomische stoelen. Stem uw ergonomische stoel af op het bureau waarbij u deze zult gebruiken. Kiest u voor een ruim bureau met vele opbergmogelijkheden dan zult u er meer profijt van hebben. U kunt het oppervlak van het bureau dan volledig gebruiken om uw computer en documenten op te plaatsen en uw werkzaamheden uit te voeren. Kantoorinrichting op maat - maatwerk interieurbouw.

Ook vindt u bij ons verschillende bureaus en computertafels die in hoogte kunnen worden ingesteld. Gebruikt u het bureau om (tijdelijk) een ander soort taak uit te voeren? Dan verstelt u net zo gemakkelijk als u een bureaustoel in hoogte of hoek verstelt, de hoogte van het bureau. Al deze ergonomische kantoormeubelen, waaronder de bureaustoelen ergonomisch en bureaus zich scharen, bieden een een revolutie in kantoorland die in de toekomst zal blijven.

Bekijk ook zeker onze sectie Refurbished bureaustoelen voor ergonomische modellen in de aanbieding. De juiste ergonomische bureaustoel is er een met een comfortabele bekleding, een goede ondersteuning van de rug en met verstelbare lendensteun. Dit zijn de kenmerken die zorgen voor een goede houding tijdens uw werkdag en iets waarover alle modellen in deze categorie, één van de best beoordeelde op onze website, beschikken (Arbo bureaustoel).

Projectinrichting Is Klaar Voor Kantoorinrichting61 Ideeën Over Kantoorinrichting In 2022

Een ergonomische bureaustoel kopen? Lees snel verder om de voordelen te ontdekken (Een moderne kantoorinrichting geeft je altijd een energieboost).

Dagelijkse Luxe: Een Modern Kantoor

Een kan natuurlijk niet ontbreken bij een bureau. Er zijn verschillende modellen en kleuren bureaustoelen. Kleur is in eerste instantie nog bijzaak, want bij een bureaustoel gaat het tenslotte om een juiste houding aan te nemen. Kies daarom een bureaustoel dat echt bij u past. Met bijvoorbeeld een ergonomische bureaustoel, voorkomt u rug- en nekklachten.

Kantoorinrichting - Kantoorwensen Op MaatBureaustoel Tilburg
Moderne Kantoorinrichting 2022 - Gratis Advies - Beste PrijsKantoorkasten Op Maat - Kantoorinrichting

Hieronder vindt u de belangrijkste punten voor het kopen van een bureaustoel. Er zijn een aantal punten die belangrijk zijn voor een juiste bureaustoel. Om te beginnen is het aan te raden om te kijken of een bureaustoel verstelbaar is. Verstelbare bureaustoelen ondersteunen namelijk de juiste lichaamshouding en bevorderen de gezondheid op de werkplek.

Denk daarbij aan het verstellen van de hoogte, het zitvlak, lendensteun, rugleuning, armleuning en armsteunen. Ga op de bureaustoel zitten en stel alle onderdelen van de stoel zo in op uw lichaam, zodat u de juiste (werk) houding aanneemt. Het is voor uw lichaam van belang dat u in de juiste houding werkt achter uw bureau.

Hieronder vindt u de belangrijkste verstelbare onderdelen van een bureaustoel. De zithoogte van de bureaustoel moet gemakkelijk aanpasbaar zijn. Die kunt u doen aan de hand van een verstelbare hendel. Hierdoor kunt u, uw voeten plat op de vloer laten liggen. Dit in combinatie met de juiste hoogte van het bureau.

Bureaustoel Thuiswerkplek

De diepte (van voorkant tot achterkant van de stoel) moet voldoende zijn, zodat u met uw rug tegen de rugleuning van de bureaustoel kunt zitten. De rugleuning van een ergonomische bureaustoel moet 30 tot 48 cm breed zijn. Als de rugleuning gescheiden is van de stoel, moet deze in hoogte en hoek verstelbaar zijn.

Door het verstellen van de armleuningen kunt u comfortabel uw armen laten rusten en uw schouders ontspannen. De ellebogen en onderarmen moeten licht rusten en de onderarm mag niet op de armleuning zitten tijdens het typen. Bij Goedkoopinrichten vindt u een assortiment dat bestaat uit verschillende soorten bureaustoelen. Zoals: ergonomische, design, directie en flexwerk bureaustoelen.

Wilt u liever de bureaustoel in het echt zien en proberen? Dat kan! Kom dan langs bij onze showroom in Zaandam. Wij voorzien u daar graag van persoonlijk en passend advies. Voor vragen over bureaustoelen kunt u ook altijd contact met ons opnemen - Laat je kantoor ontwerpen door dé specialist. Een uitleg van de normeringen en verstelmogelijkheden van ergonomische bureaustoelen.

Resultaat 1–12 van de 38 resultaten wordt getoond.

Bureaustoel Tilburg

Ergonomisch bureaustoel kopen? Helaas komen we het vaak tegen. Bedrijven die ons advies vragen nadat er een ergonomische bureaustoel is gekocht. Want volgens de specificaties voldoen de bureaustolen die gekocht zijn aan alle ergonomische kenmerken en zijn ze zelfs vaak voorzien van een NEN NPR keurmerk. Hoe kan het dan dat veel mensen toch klagen over instelmogelijkheden van de stoel, de ondersteuning die de armsteunen of rugleuning.

De rugsteun van de bureaustoel moet voldoende in hoogte instelbaar zijn. De rugsteun moet los van de zitting naar achteren of naar voren instelbaar zijn De rugleuning moet niet te ver naar achteren buigen Voor medewerkers met aandoeningen zoals als een scoliose, bekkenklachten, heupklachten hernia etc. gelden aanvullende aandachtspunten voor de stoel.

Zij de knoppen van de bureaustoel makkelijk te bedienen en te vinden? Veel stoelen worden niet goed ingesteld doordat de stoel niet gebruikersvriendelijk is. Bij een synchronische instelling kunnen de rugleuning en het zitvlak van een stoel in een andere verhouding (meestal 2:1) achterover- of voorover bewegen. Voor elke 10 graden van de rugleuning kantelt de zitkuip bijvoorbeeld slechts 5 graden naar achteren.

Ten aanzien van technische specificaties is o. a. rekening gehouden met de Nederlandse beroepsbevolking. De stoel biedt volgens de norm voor 95% van de beroepsbevolking voldoende instelmogelijkheden. Een NPR1813 bureaustoel is echter geen garantie voor betere kwaliteit of bedieningsgemak. Ook stoelen zonder NPR1813 keurmerk kunnen voldoen aan de norm maar staan niet in het register van NEN Voorkom een verkeerde investering bij het kopen van bureaustoelen met deskundig en onafhankelijk advies en begeleiding .

Kantoorinrichting Op Maat

Ergonomische Bureaustoelen Een goede ergonomische bureaustoel is een essentieel onderdeel van het ergonomisch werken. Een goede bureaustoel is instelbaar in hoogte, zitdiepte, rughoogte en eventueel lendesteun. Naast de functionele eisen waaraan een bureaustoel moet voldoen is het ook wenselijk dat een stoel van enig comfort voorzien is. Onze selectie van ergonomische bureaustoelen voldoen aan deze eisen én gaan bij sommige modellen zoals de Elodie nog een stap verder.

De ergonomische bureaustoelen van demeubelfactory zijn in diverse kleuren te verkrijgen. Heeft u snel een bureaustoel nodig? Ook dan bent u aan het juiste adres. Nagenoeg alle zwart uitgevoerde versies kunnen uit voorraad geleverd worden. Op de overige kleuren en stoffen zit een levertijd van minimaal 4 weken. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit die wij aanbieden, verlenen wij 5 jaar garantie op de meeste ergonomische bureaustoelen en soms zelfs 10 jaar.

Voor een comfortabele en ergonomisch verantwoorde werkhouding is een goede ergonomische bureaustoel onmisbaar. Al onze ergonomische bureaustoelen blinken uit in kwaliteit en zowel in degelijkheid als in de hoge ergonomische waarde. Dit vertaalt zich in een goede balans tussen ondersteuning en beweging, waardoor lichamelijke klachten voorkomen worden of afnemen. Comfort én arbeidsproductiviteit zullen stijgen bij uw medewerkers.

Wij bieden een proefperiode van 14 dagen, geheel vrijblijvend. De door u gekozen bureaustoel wordt door onze oefentherapeut bij u op de werkplek afgeleverd en naar uw situatie aangepast en ingesteld. Daarbij ontvangt u gelijk een gratis werkplekcheck. Echte ergonomische bureaustoelen kenmerken zich door de diverse afstelmogelijkheden voor de zithoogte, zithoek, rugleuning en armleuningen.

Ergonomische Thuiswerkplek

Kantoormeubelen - Maat In KantoorinrichtingNieuwe Kantoorinrichting


Het woord 'ergonomisch' gaat vaak hand in hand met onze bureaustoelen. Maar wat is het nu precies? Een ergonomisch product helpt bij het creëren van een veilige en gezonde werkhouding. Als je een bureaustoel kan verstellen en de stoel kan aanpassen naar jouw lichaam dan is een bureaustoel ergonomisch. Hierdoor biedt de stoel de juiste ondersteuning en comfort.

In veel gevallen is er geen bureaustoel en zitten werknemers op een stoel die onvoldoende ondersteuning biedt. Veel mensen denken: ‘ah die paar weken overleef ik wel.’ Inmiddels zijn die weken, maanden geworden en is de verwachting dat thuiswerken steeds meer geaccepteerd gaat worden in het bedrijfsleven.

Een goede ergonomische bureaustoel voorkomt klachten. Sterker nog: het gebruik van een goede ergonomische bureaustoel verhelpt bestaande klachten ook! Uit ervaring weten we dat er veel gezondheidswinst valt te behalen als de werkhouding gecorrigeerd wordt. Het inzetten van een ergonomische bureaustoel bij de bestrijding van nekklachten of (lage) rugklachten leidt vaak tot grote successen.


Ergonomisch verstelbaar Bureaustoel is extra stevig waardoor deze geschikt is voor gebruikers met een gewicht tot 150 kg. De stoel beschikt over zithoogte verstelling, lendensteun en in hoogte verstelbare armleuningen. Als aanvulling heeft de stoel een in hoogte verstelbare hoofdsteun.


De term “ergonomie” speelt een steeds belangrijkere rol in de werkomgeving. Het beschrijft de aanpassing van arbeidsmiddelen aan de omstandigheden van het menselijk organisme. Nog maar enkele decennia geleden bepaalden machines het gedrag in het werkproces – zelfs op kantoor.


Een van de voornaamste reden waarom mensen kiezen voor een bureaustoel zonder armleuning is de ruimte die ermee bespaart wordt. Met name onder thuiswerkers is een bureaustoel zonder armleuning erg populair. Een bureaustoel zonder armleuning is namelijk gemakkelijk onder een (klein) bureau te schuiven en neemt daardoor niet veel ruimte in beslag.


Een laptopsteun heeft een positief effect op de houding en draagt bij aan meer comfort (Boersma 2003, Lindblad 2003). Onderzoek naar productiviteit in relatie tot gebruik van een laptopsteun geeft geen eenduidige resultaten (Boersma 2003: gelijke productiviteit en Lindblad 2003: 17% hogere productiviteit).


U koopt niet elke dag nieuwe bureaustoelen voor uw kantoor. Daarom is het goed om te kijken naar design, kwaliteit en prijs. Wij bieden u de mooiste designs, de beste kwaliteit en de scherpste prijzen. Uiteindelijk zal uw beschikbare budget een beslissende rol spelen bij het kopen van bureaustoelen voor uw kantoor.


Ook voor jou zou een ergonomische bureaustoel waarschijnlijk een goede aankoop zijn! We hebben de beste ergonomische bureaustoel 2022 uitgekozen op basis van strenge eisen en specificaties.


Bureaustoel

Instelbare bureaustoel

Goedkoop kantoormeubilair

Moderne bureaumeubelen

Kantoorstoel Den-Bosch

Bureaustoel Breda

Bureaumeubelen

Kantoormeubilair

Kantoorinrichting Den-Bosch

Ergonomische thuiswerkplek

Kantoormeubelen Breda

Benieuwd welke bureaustoel bij de beste keus is? Lees dan hier verder. Backshop hanteert de volgende normen bij de samenstelling van het assortiment ergonomische bureaustoelen: Een bureaustoel dient ondersteuning en comfort te bieden; moet niet gedwongen worden. Ergonomische bureaustoelen horen zich aan te passen aan het lichaam en niet andersom.

Meer van Kantoor

Navigation

Home

Latest Posts

Biggenrug 2x Afgerond Kopen

Published Mar 30, 23
7 min read

Fruitbox Werk

Published Mar 24, 23
8 min read

Ergonomische Kantoorinrichting

Published Mar 10, 23
8 min read