Virtueel Kantoor Kvk

Gepubliceerd mei 28, 22
6 min read
Virtual OfficeZakelijk Adres

Privéadres In Het Handelsregister

Wie heeft toegang tot privéadressen? Privéadressen van functionarissen van rechtspersonen (bijvoorbeeld de bestuurder van een bv) zijn sinds 2008 niet openbaar. Van eenmanszaken, vof's, cv’s en maatschappen zijn de privéadressen van de eigenaar, vennoten en maten sinds 1 januari 2022 niet meer openbaar. Alleen medewerkers van bestuursorganen, advocaten, notarissen en deurwaarders kunnen deze gegevens bekijken als zij daarvoor een autorisatie hebben (Zakelijk Postadres voor Bedrijven Bedrijfsadres Huren).

Kamer Van Koophandel En Virtueel KantooradresZakelijk Inschrijfadres

Alleen medewerkers van bepaalde bevoegde autoriteiten zoals opsporingsinstanties kunnen deze gegevens bekijken als zij daarvoor een autorisatie hebben - inschrijfadres huren. Wat als mijn privéadres hetzelfde is als het bedrijfsadres? Wettelijk gezien zijn het privéadres en het vestigingsadres 2 verschillende adressen. Maar als je bedrijf gevestigd is op je privéadres, betekent dat in de praktijk vaak dezelfde voordeur en ziet de buitenwereld het verschil niet. Postbus huren? Al uw post op één locatie.

Goedkoop Kvk Adres

Bedreigende situatie, Is het vestigen van de onderneming op een ander adres geen optie en bevind je je in het uitzonderlijke geval van een bedreigende situatie? Neem dan contact met ons op via 088 585 15 85 (Virtueel kantoor huren). Inzien privéadressen voor functionarissen, Ben je een medewerker van een bestuursorgaan, advocaat, deurwaarder of notaris? Dan kun je autorisatie aanvragen voor inzien van niet-openbare gegevens.

Wanneer je een eigen onderneming gaat beginnen sta je ook voor de keuze hoe je jouw bedrijf inschrijft bij de Kamer van Koophandel (Huur een (zakelijke) Postbus). Bij het huren van een kantoorpand geef je natuurlijk dat adres door. Maar misschien wil je wel beginnen vanuit huis, omdat je jouw werk prima daar kan doen met een laptop en een telefoon.

Inschrijven Postadres

Je hebt geen zin dat er plotseling klanten op de stoep staan, die kunnen zorgen voor overlast in de buurt. Dus ben je nu de opties aan het uitzoeken. Je bedrijf inschrijven op een postbus, of is er een andere manier waarop je jouw bedrijf niet op je privé adres hoeft in te schrijven? Een bedrijf inschrijven op een postbus, kan dat? Je zet een mooie stap in je leven: je gaat voor jezelf beginnen.

En nu is het tijd voor de inschrijving. Je wilt weten of je een bedrijf kan inschrijven op een postbus. Bij de Kamer van Koophandel, het handelsregister waar je jouw bedrijf moet inschrijven, is het niet mogelijk om een bedrijf in te schrijven op een postbus. Je moet altijd een fysiek adres hebben, zoals bijvoorbeeld je huisadres. Privé adres uit het handelsregister.

Inschrijfadres Kvk

Een bedrijf inschrijven op een postbus is dus niet mogelijk. Maar wat als je jouw huisadres privé wilt houden? Dan kun je gebruik maken van andere mogelijkheden. Zo kun je bij Easystart Office jouw bedrijf inschrijven op het zakelijke inschrijfadres voor de Kamer van Koophandel en op een postbus. Zo voldoe je toch aan alle eisen die de Kamer van Koophandel stelt.

Je krijgt dan alle bovengenoemde voordelen en meer. Je kunt namelijk ook onbeperkt dan flexwerken, gebruik maken van een vergaderruimte en de faciliteiten zoals koffie, thee, printen en scannen. Maar ook krijg je de mogelijkheid om een 010 nummer te hanteren als bedrijfsnummer en je parkeert je auto gratis bij het kantoor.

Kantooradres

Virtual OfficeVirtueel Kantoor - Zakelijk Postadres

com en bekijk alle informatie over een registratie adres en de mogelijkheid om onbeperkt te flexwerken wanneer je maar wilt (Postbus of postadres zakelijk huren). Onderneem dus nu actie en ga vandaag nog naar de website.

Bent u op zoek naar een representatief kantoor dat u als inschrijfadres voor uw onderneming kunt gebruiken? Kijk dan eens naar het aanbod kantoren van ADD Business Point. Bij ons kunt u een service kantoor huren. En deze kantoorruimte is precies zo uit te breiden dat hij voldoet aan al uw wensen.

Office Zakelijk

Maar heeft u behoefte aan een kantoorruimte, een vergaderruimte, postverwerking, telefoonbeantwoording en een professionele ICT oplossing? Ook dan bieden wij de juiste oplossing. Sterker nog, uw volledig bedrijfsvoering kan vanuit uw nieuwe inschrijfadres gevoerd worden! Een inschrijfadres biedt u flexibiliteit Hoe kan dat dan, vraagt u zich misschien af. Hoe kan het inschrijfadres van mijn onderneming mij helpen mijn volledige werk uit te kunnen voeren? Het zit zo.

Wilt u er daadwerkelijk werken? Vergaderingen voeren? Het kan er allemaal. U kunt namelijk ook extra diensten en producten als catering, beamers en whiteboards huren (Een vestigingsadres voor de Kamer van Koophandel). In onder andere de volgende steden vindt u een service kantoor van ADD Business Point: Vlissingen, Sliedrecht, Tilburg en Goes Utrecht, Amersfoort, Alkmaar en Almere Groningen, Hengelo, Hoogeveen, Emmen Enschede, Deventer, Apeldoorn en Arnhem Dordrecht, Den Haag, Bergen op Zoom en Rotterdam Een erg slimme reden om een inschrijfadres via een kantoor van ADD Business Point te regelen, is dat het u ontzettend veel kosten scheelt.

Postbus Huren? Al Uw Post Op ééN Locatie

Kan Ik Mijzelf Laten Inschrijven Op Een Briefadres?Zakelijk Inschrijfadres
Postbus Of Postadres Zakelijk HurenZakelijk Inschrijfadres Kvk Voor Uw Bedrijf?

Dit in tegenstelling tot een postadres. Die kunt u ook bij ons afnemen onder de naam ‘virtueel kantoor’ (postadres bedrijf). Uw postadres mag prima vermeld worden op uw website en visitekaartjes als postadres van uw onderneming. Maar u kunt uw bedrijf hier niet onder inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Met het adres van uw nieuwe service kantoor mag dit wel.

Hier kunt u werken, maar ook op kwalitatieve wijze uw partners en opdrachtgevers ontvangen. Zij worden vriendelijk welkom geheten door de receptioniste. Of zij worden snel en helder te woord gestaan door onze telefonistes. Als u deze telefoonbeantwoording inschakelt, nemen onze telefonistes de telefoon netjes aan met uw bedrijfsnaam. En vergeet onze professionals van de afdeling postverwerking niet! U begrijpt, zo’n inschrijfadres is veel meer dan een verplicht veldje bij de Kamer van Koophandel! Voor wie is een inschrijfadres bij ons handig? Een inschrijfadres kan voor diverse soorten ondernemers de uitkomst bieden.

Postadres Voor Bedrijven Nodig?

Wij begrijpen het heel goed dat die niet zijn of haar privé-adres wil gebruiken als inschrijfadres. Immers, ondernemers willen werk en privé gescheiden houden. Als het enkel daarom gaat, dan zou een virtueel kantoor voldoende zijn. Zo wordt uw zakelijke post naar uw externe, virtuele kantoorruimte gestuurd. Maar wilt u op elk mogelijk moment dat het nodig is opdrachtgevers en relaties representatief kunnen ontvangen? Dan biedt een service kantoor de uitkomst.

Inclusief beamer en whiteboards. Inschrijfadres Huren. Ook zorgen wij dat er voortdurend koffie en thee beschikbaar is. Bent u al overtuigd? Voordelen voor iedereen Naast ZZP’ers genieten ook ondernemers die graag een satellietvestiging willen hebben in een regio waar veel klanten zich bevinden van onze service kantoren. Om het helemaal gemakkelijk voor u te maken, bieden wij ook lokale, nationale en internationale telefoonnummers voor uw bedrijf aan.

Kantooradres

Inschrijving Vestiging In BedrijfsverzamelgebouwGoedkoop Kvk Adres

Informatie kan verkregen worden via telefoonnummer 088-7991100. Wacht niet langer. Geniet ook van de vele voordelen van een inschrijfadres! .

Omdat ik zelfstandig ondernemer ben, heb ik een inschrijfadres voor de Kv, K nodig. Ik werk in een sector waarin het niet altijd handig is om je prive-adres te gebruiken en daarom heb ik gekeken waar ik moest zijn wanneer ik een inschrijfadres voor de Kv, K wilde vinden waar ik mee uit de voeten kon.


Wat is een toestemmingsverklaring KVK?

Eén van je ouders of je voogd gaat mee naar de afspraak bij KVK en zet samen met jou een handtekening onder de inschrijving. Hiermee geeft hij/ zij toestemming om je onderneming te starten. Jij en je ouder/ voogd moeten een legitimatiebewijs meenemen naar de afspraak bij KVK.

Is telefoonnummer bij KVK verplicht?

Ieder bedrijf moet zich inschrijven bij de Kamer van Koophandel en moet daarbij ook verplicht een aantal gegevens achterlaten, zoals een telefoonnummer en adresgegevens. Voor gewone bedrijven is dat geen punt, omdat er geen persoonlijke gegevens in de database terechtkomen, maar bedrijfsgegevens.
Postadres Zakelijk - PripostPostadres Inschrijven

Meer van Kantoor

Navigation

Home

Latest Posts

Biggenrug 2x Afgerond Kopen

Published Mar 30, 23
7 min read

Fruitbox Werk

Published Mar 24, 23
8 min read

Ergonomische Kantoorinrichting

Published Mar 10, 23
8 min read