Modern Kantoor Interieur - Facilitaire Diensten - Heijka Kantoormeubelen

Gepubliceerd dec. 22, 22
6 min read

Kantoorgroothandel Alles Voor Op Kantoor - Heijka Kantoormeubelen

Cablemanagement is met recht een hot issue in kantoorruimten. Loshangende snoeren en kabels vormen een grote bron van ergernis op de werkvloer en leveren niet zelden gevaar op. Onze elegante cablemanagement oplossingen dragen bij aan een opgeruimde, veilige werkplek, door robuuste en onzichtbare verbindingen voor adapters, snoeren en stekkerdozen te creëren.

Hieronder vallen ergonomische producten die zorgen voor de benodigde fysieke ontspanning om zo comfortabel en efficiënt mogelijk te werken. Bureau vanderis dealer van gerenommeerde merken, waaronder Vitra, Kartell, Herman Miller en nog veel meer (Design kantoormeubilair - heijka.nl). Ons aanbod omvat een inspirerende collectie hoogstaande interieurproducten. Kortom, met onze kantoormeubelen hebben we alles in huis voor de juiste kantooroprichting op maat.

Die bestel je bij Inofec! Ga je een nieuw kantoor of werkplek inrichten of wil je het bestaande kantoormeubilair vervangen? Voor nieuwe kantoormeubelen of bijvoorbeeld horecameubelen ben je bij Inofec aan het juiste adres! Bij ons vind je alles voor een nieuwe kantoorinrichting. Van tafels en stoelen tot kasten en accessoires: wij leveren het allemaal! Ook voor schoolmeubilair ben je bij ons aan het juiste adres.

Kantoorinrichting - Een Creatief Ontwerp! - Heijka Kantoormeubelen

Benieuwd wat ons de perfecte leverancier van jouw nieuwe kantoorinrichting maakt? Dat leggen we graag aan je uit! Inofec is een warm familiebedrijf met meer dan 35 jaar aan ervaring in het inrichten van kantoren, scholen, overheidsinstanties, horecagelegenheden en sportverenigingen. Bij ons staat vanaf de oprichting de klant centraal: jij dus.

Ook voor onze interne klanten, onze medewerkers, wordt goed gezorgd. Samen streven we ernaar om steeds weer datgene te leveren dat het beste aansluit bij de wensen en behoeften van jou als klant. We proberen steeds opnieuw jouw verwachtingen te overtreffen en je te verrassen met kantoorinrichting op maat. Dat doen we door goed te luisteren naar jouw wensen en behoeften, zodat we die op de beste manier kunnen invullen.

Denk hierbij aan de hoogte van je bureautafel, de zithoogte van je bureaustoel of de zitdiepte van je bureaustoel. Het loont dus om te investeren in goed meubilair. Wanneer je kiest voor kantoormeubilair dat voldoet aan de NEN- of NPR-norm, weet je zeker dat je goed kantoormeubilair hebt uitgezocht. Kies bijvoorbeeld voor een van onze NPR-bureaustoelen.

Kantoormeubelen - Bureaus, Kasten, Balies - heijka.nl

Design Kantoormeubilair - Heijka KantoormeubelenKantoorinrichting - Ontwerp Tot Realisatie Op Maat

Een groot deel van onze slimme collectie kantoormeubilair staat hier opgesteld, zodat je zelf de producten kunt zien en ervaren. Het kan er op de foto nog zo mooi uitzien, soms heb je gewoon de behoefte om de kantoormeubels in het echt te zien. Je wilt er immers zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt.

Kantoormeubilair Nederland  Bureaustoel Tilburg - Heijka Kantoormeubelen

Ook ons team van bezorgers weet jou als geen ander te ontzorgen. Alle kantoormeubelen worden namelijk gemonteerd en gebruiksklaar opgeleverd. Dus geen gedoe met ingewikkelde montagehandleidingen of ontbrekende onderdelen. Wij zorgen ervoor dat je nieuwe meubilair netjes op de juiste plaats wordt gezet. Als alles op zijn plek staat, nemen we alle verpakkingen mee retour.

Bovendien leveren we kantoorinrichting door heel Nederland. Of je nu met je kantoor in Breda, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam, Zwolle of Groningen zit, niets is ons te gek. We durven alleen de Waddenzee niet over te steken… Om jou te overtuigen van de kwaliteit van onze kantoormeubelen geven we je maar liefst 2 jaar garantie op alle producten.

Kantoorinrichting - Ontwerp Tot Realisatie Op Maat - heijka.nl

Wij denken niet alleen in oplossingen, maar laten ons graag uitdagen! Of u nu een hotel opent in Rotterdam of een kantoor in Amsterdam; wij geven advies op maat en leveren door heel Nederland. Wij adviseren u graag over het belang van de algehele ambiance, akoestiek en brandveiligheid in uw kantoorinrichting.

Doordat we het hele productieproces in eigen hand hebben, zijn we in staat om snel op uw wens in te spelen en flexibel met u mee te bewegen. Met als resultaat uw ideale kantoorinrichting! .

Office Projects is een totaalleverancier voor kantoorinrichtingen. Omdat we merkonafhankelijk zijn en altijd zullen blijven, kunnen we advies op maat geven voor elke werkomgeving. Zo hebben we een oplossing voor iedere ruimte. Bijna geen ruimte is zo veranderlijk als de moderne kantoorruimte. Maar een aantal elementen van het kantoor blijft altijd belangrijk: goede werkplekken, prettige kleuren, een goed klimaat en een fijne akoestiek.

Tips Voor Het Inrichten Van Een Modern Kantoor

Een van de belangrijkste elementen voor ieder kantoor is de kantoorstoel. Wilt u lichamelijke klachten van uw personeel voorkomen met een goede zithouding, dan is het belangrijk dat zij werken vanuit een ergonomische kantoorstoel. Zo’n stoel is goed af te stellen op verschillende manieren. Industrieel kantoormeubilair. Zo kunnen de zithoogte, de zitdiepte, de lendesteun en de rugleuning aangepast worden.

De hele dag zitten is niet gezond. Daarom raden we altijd aan om zitten en staan op een werkdag met elkaar te combineren. Te lang staan is namelijk, net zoals te lang zitten, niet goed voor het lichaam. Daarom is de combinatie van beide perfect (Ergonomische thuiswerkplek). Met een zit-sta bureau voorkom je rugklachten doordat er een betere verdeling is tussen de wervels in de onderrug.

Het advies is om niet langer dan één uur achter elkaar staand te werken. Het afwisselen van de houding is goed voor het bevorderen van de concentratie. Een andere reden om zit-sta bureaus aan te schaffen is dat het veelvoorkomende ziektes voorkomt. Met de juiste balans tussen zitten en staan is de kans op hart- en vaatziekten, obesitas en diabetes type-2 aanzienlijk kleiner.

Goede Bureaustoel - heijka.nl

Tegenwoordig is het industriële kantoordesign helemaal ‘in’. Maar deze kantoren hebben wel één groot probleem: ze zijn een akoestisch drama op de werkvloer. Dit heeft een enorme invloed op de concentratie en zelfs het welzijn van uw werknemers. Iedereen die in een ruimte met een slechte akoestiek heeft gewerkt, kan dit beamen.

Zo kunnen uw medewerkers weer prettig werken met een verhoogde concentratie. Het is dan ook een goed idee om de situatie te laten analyseren en u te laten adviseren over de meest gepaste oplossingen voor jouw kantoor. Een opgeruimde ruimte zorgt voor een opgeruimd hoofd. Andersom is het ook zo dat een rommelige ruimte minder lekker is om in te werken.

Daarnaast zijn er ook andere goede redenen om uw kabels op een professionele manier weg te werken, door middel van kabelmanagement. Er kan bijvoorbeeld beter worden schoongemaakt, er is altijd voldoende toegang tot stroom en data en u voorkomt kortsluitings- en struikelgevaar. Genoeg redenen om de kabels op een professionele manier te verwerken dus (Kantoorinrichting op maat - heijka.nl).

Kantoorinrichting - Een Creatief Ontwerp!

New Kantoor is een ontwerp & realisatie bureau dat al ruim 30 jaar gespecialiseerd is in turnkey projectinrichting. We nemen het gehele traject van uw projectinrichting en kantoor design uit handen; van het ontwerp tot en met de oplevering en altijd binnen budget én voor deadline (Kantoorinrichting op maat). Eén adres voor uw nieuwe kantoor.

Het creëren van een werkomgeving en een merkbeleving kan en moet in onze ogen onderdeel zijn van de bedrijfsstrategie. Graag gaat New, Kantoor deze uitdaging samen met u aan. Wij zijn experts, helpen en ontzorgen u en uw organisatie op alle gewenste vlakken. Dit doen wij altijd in samenwerking met u.

Kantoor Inrichten, Inspiratie En Branding - Heijka KantoormeubelenKantoorinrichting Op Maat - Heijka KantoormeubelenInstelbare bureaustoel

Goede thuiswerkplek

Kantoorinrichting Den-Bosch

Arbo bureaustoel

Kantoormeubelen Tilburg

Bureaustoel Breda

Kantoorinrichting op maat

Goedkoop kantoormeubilair

Moderne bureaustoel

Kantoorinrichting Eindhoven

Bureaustoel

In het definitieve kantoor ontwerp helpen we u om de juiste en herkenbare stijl te creëren. Na de gedane keuzes zorgen wij voor de beste projectmanagement met duidelijke deadlines, budgetverantwoording en sturen wij de verschillende teams aan om uw nieuwe kantoor te realiseren..

Meer van Kantoorruimte

Navigation

Home

Latest Posts

Biggenrug 2x Afgerond Kopen

Published Mar 30, 23
7 min read

Fruitbox Werk

Published Mar 24, 23
8 min read

Ergonomische Kantoorinrichting

Published Mar 10, 23
8 min read